Begrijp uw kat

Wie ben ik

Mijn naam is Ellen van Klooster. Ik woon samen met mijn man, onze dochter en een aantal Perzische katten in Tiel. Ellen van Klooster
Van jongs af aan ben ik met dieren opgegroeid en ik heb hier altijd een grote liefde voor gevoeld. Nooit heb ik zonder dieren geleefd, wel een paar jaar zonder katten. Vooral voor deze diersoort voel ik een enorme affectie. Dus na mijn huwelijk, deed naast de hond die we toen hadden de eerste Perzische kat haar intrede.

Inmiddels fok ik al bijna 25 jaar hobbymatig en met enige regelmaat Perzische kittens en daarnaast ben ik regelmatig met mijn perzen te vinden op kattenshows.

In 2012 ben ik afgestudeerd aan Tinley academie als kattengedragstherapeut. Regelmatig volg ik nascholing op het gebied van kattengedrag om bij te blijven in mijn vakgebied.

In 2013 heb ik mijn diploma kattentrimmen behaald.

Door mijn jarenlange ervaring op het gebied van trimmen, gedrag van katten en het groomen van showkatten heb ik de afgelopen jaren bij verschillende instituten les in vachtspecialisatie gegeven.

Ik ben aangesloten bij de vereniging voor trimmend Nederland en ben ik volgens de regels van VVTN de enige erkende rasspecialist voor de Perzische kat in Nederland.

Naast mijn werk als kattentrimster-en gedragstherapeut verzorgen wij bij Begrijp Uw Kat verschillende opleidingen op het gebied van katten.

Het welzijn van katten staat bij BEGRIJP UW KAT altijd voorop!

VVTN